Bestyrelsesmøde 2012

Sorø Amts Dyrlægeforening er en regionalforening for alle dyrlæger uanset ansættelsesforhold og hører under Den danske Dyrlægeforening (DDD).

Referat af bestyrelsesmøde 2012

Hej med jer


Tak for hyggeligt selskab igår - og især tak til Sven og Birte for husly og dejlig mad.


Vi blev enige om at:


Der skal udsendes indbydelse til alle når vi har alle tre kommende aktiviteter på plads, i indbydelsen skal der anmodes om at der meldes tilbage med mailadresse og/eller mobilnr. uanset om man kommer eller ej til møderne.

Planen er at vi skal kunne udsende remindere f.eks. to uger før så vi får de sidste tilmeldinger med.

Vi kommer desuden til at sende indbydelse ud til generalforsamlingen - dels for at få regnskab og beretning ud og dels for at få så mange deltagere som muligt.


Torsdag d. 6.december Julemøde hos Nils - Sven er ansvarlig -  vi mødes kl 18.30, kl 19 foredrag kl ca 20 middag -

emner er Jens Jørgensen om HC Andersen, Carsten fra Glænø om økologisk landbrug eller Leif som er veganer om Thylejren - Lisbeth spørger sidstnævnte først.


Fredag d. 1. marts 2013, bowling i Superbowl - bøf og bowl samt et glas til maden betales af foreningen - rest drikke varer af deltagerne selv - vi lejer 4 baner - mødes kl 18.30 til mad og bowler kl 20-21, en times pause til hygge, bowler igen kl 22-23

Lisbeth er ansvarlig.


Søndag d. 26. maj - sommerarrangement og generalforsamling - vi mødes til aktiviteter omkring kl 12 - efter det så er der generalforsamling - max en time og derpå frokost.

Susanne er ansvarlig. Ideer er Mad på Ankerhus og sejlads på Sorø sø, evt noget med Sorø Akademi eller noget ved Kongskilde.


Sten sørger for indbydelser når aftalerne er lavet - så der skal meldes til hele bestyrelsen efterhånden som det falder på plads.


Der vil blive lagt vagtplaner ud for 2013 inden så længe - så må evt. bytter laves.


Med venlig hilsen Sten Kokholm